Prof. dr Milanko Mučibabić ispred OK BiH uručio vrijednu sportsku opremu Odbojkaškom savezu BiH

U sklopu press konferencije povodom održavanja Evropskog prvenstva za odbojkašice do 19 godina prisustvovao je prof. dr Milanko Mučibabić, član Predsjedništva OK BiH, koji je ovom prilikom uručio vrijednu sportsku opremu Odbojkaškom savezu.

Predstavljamo Vam Priručnik za sportsku administraciju

Predstavljamo Vam Priručnik za sportsku administraciju Međunarodnog olimpijskog komiteta u publikaciji Olimpijskog komiteta BiH.

Napredni kursevi menadžmenta u sportu

Olimpijski komitet BiH je u prethodna dva mjeseca uspješno realizovao III od ukupno VII modula u okviru projekta Naprednih kurseva menadžmenta u sportu.

Podrška Sportskim strukovnim savezima BiH

Olimpijski komitet BiH (OK BIH) nastavlja sa svojim aktivnostima podrške najboljim sportistima i Savezima. Projekti podrške imaju za cilj profesionalizirati rad sportista, te postići unificiran izgled svih naših reprezentativaca i Saveza na međunarodnim t

ODRŽANA OSNIVAČKA SKUPŠTINA TRIATLON-PENTATLON SAVEZA FEDERACIJE BIH

U prostorijama Olimpijskog komiteta BiH danas je održana Osnivačka skupština Triatlon-pentatlon saveza Federacije BiH.

Održan sastanak sa predstavnicima Karling saveza FBIH i Karling saveza RS-a

Danas je u prostorijama OK BIH održan sastanak sa predstavnicima Karling saveza Federacije BIH i Karling saveza Republike Srpske

Mujezinović, Štetić i Šegedin novi stipendisti OK BiH

OK BiH je na današnjoj 29. Sjednici Izvršnog komiteta BiH razmatrao zamjenu dvije stipendije sportista, koji se spremaju za OI Tokyo 2020.

Podrška Sportskim strukovnim savezima BiH

U sklopu projekta "Podrška Sportskim strukovnim savezima BiH" počela je podjela sportske opreme.

Prof.dr. Milanko Mučibabić, član Izvršnog komiteta OK BiH, kooptiran u Predsjedništvo Olimpijskog komiteta BiH

Na današnjoj 29. redovnoj sjednici Izvršnog komiteta OK BiH u skladu sa Statutom OK BiH, član Izvršnog komiteta Bosne i Hercegovine prof.dr. Milanko Mučibabić kooptiran je u Predsjedništvo OK BiH.