EYOF 2019 - Jedna od najvećih pobjeda BiH od Dejtona do danas

Web portal Nick.ba objavio analizu nezavisnog istraživačkog centra o značaju organizacije EYOF 2019 Sarajevo i Istočno Sarajevo

Zatvoren EYOF 2019 Sarajevo i Istočno Sarajevo

Ugledni web portal Radio Sarajevo objavio zanimljiv tekst sa ceremonije zatvaranja EYOF 2019 Sarajevo i Istočno Sarajevo

Treća ceremonija dodjele medalja EYOF 2019

Generalni sekretar OK BiH mr.sci Said Fazlagić dodijelio je medalje najuspješnijim takmičarkama u alpskom skijanju u disciplini veleslalom koja je održana na Jahorini istog dana.

Druga ceremonija dodjele medalja EYOF 2019

Potpredsjednik OK BiH prof.dr Izet Rađo dodijelio je medalje najuspješnijim biatloncima u disciplini 7.5 km koja je održana na Dvorištima 12.02.2019.

Freelancer novinar Vedat Spahović u posjeti Olimpijskom komitetu BiH

Potpredsjednik OK BiH prof.dr Izer Rađo primio je u posjetu g-dina Vedata Spahovića, freelencer novina koji već 25 godina živi i radi u Londonu kao dopisnik za bosanskohercegovačke medije.

Posjeta gđe Pamele Vipond - Zamjenice Direktora Olimpijske solidarnosti

Zamjenica Direktora Olimpijske solidarnosti Medjunarodnog olimpijskog komiteta - gdja Pamela Vipond posjetila je Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine

BH olimpijci uveličali Ceremoniju svečanog otvaranja EYOF 2019

Veličanstvenu Ceremoniju svečanog otvaranja EYOF 2019, svojim prisustvom i aktivnim učešćem uveličali su brojni proslavljeni bivši i aktuelni bosanskohercegovački sportisti.

Obilazak karling borilišta EYOF 2019 i hokeja na ledu

Takmičenje u karlingu, koje se održava u dvorani Peki na Palama, danas su posjetili član Izvršnog komiteta prof.dr Milanko Mučibabić i član Komisije za vrhunski sport Miro Klepić koji je ujedno i menadžer EYOF-a za karling.

Najveće priznanje EOK-a za uspješnu organizaciju EYOF-a 2019

Nakon svečane Ceremonije otvaranja, u Hotelu Hills upriličen je prijem Evropskog olimpijskog komiteta na kojem je domaćin bio gospodin Janez Kocijačič, predsjednik Evropskog olimpijskog komiteta.